Sinus Ultra

Dispozitivul SINUSULTRA este utilizat in diagnosticarea cu maxima precizie a unei rinosinuzite maxilare sau frontale, intrucat acesta permite examinarea prin ultrasunete, fara durere, in conditii de siguranta si intr-o perioada scurta de timp.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Spre deosebire de metodele clasice de diagnostic a unei rinosinuzite (radiografia SAF sau examenul computer tomografic), utilizarea acestui dispozitiv ecografic, a carui activitate se bazeaza pe metoda diagnosticului cu ultrasunete, nu are contraindicatii. Din cauza impactului negativ asupra corpului, examinarile radiologice nu sunt recomandate femeilor gravide si copiilor sub trei ani.

Procedura cu ultrasunete pe care o realizeaza dispozitivul SINUS ULTRA poate inlocui, in cazuri selectionate, efectele negative ale radiatiilor asupra corpului. Un alt avantaj al acestui procedeu il reprezinta posibilitatea unor studii multiple care permit examinari cu mare precizie a starii cavitatilor sinusale, astfel incat medicul sa poata ajusta prompt tratamentul.

SINUS ULTRA este destinat urmatoarelor specialtitati medicale: ORL, Medicina de familie, BMF si Pediatrie

Procedura cu ultrasunete folosita de dispozitivul SINUS ULTRA este relativ simpla si permite obtinerea unor rezultate exacte. Ecografia este trimisa spre peretele din spate al unei cavitati sinusale, iar ecourile reflectate sunt prezentate pe afisajul dispozitivului sub forma de grafice si diagrame pe un ecran OLED. O cavitate sanatoasa, care contine doar aer, reflecta din peretele anterior al sinusului, in timp ce o cavitate inflamata a sinusurilor, umplut cu fluid, reflecta din peretele posterior. Valul de ultrasunete de 3 MHz utilizat in dispozitivele Ultramax se propaga bine prin tesut osos si moale, dar nu prin aer.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/aparat-sinus-ultra.png

SINUS ULTRA nu necesita pregatirea preliminara a pacientului pentru procedura, iar procesul de diagnostic nu dureaza mai mult de cateva minute.

Diagnosticarea mai exactaReduce numirile inutile ale medicului si tratamentele antibiotice

Dispozitivele Ultramax detecteaza sinuzita in sinusurile maxilare si frontale.

Medicul pe baza informatiilor primite poate evalua in mod credibil densitatea straturilor reflectante si distanta dintre ele.

Datorita utilizarii sinuscanului, este posibila setarea rapida a celui mai actual diagnostic si, in consecinta, prescrierea celei mai eficiente optiuni de tratament, precum si corectarea sa in timp util.

Adancimea sunetelor disponibile pentru dispozitiv este de trei pana la opt centimetri.

SINUS ULTRA nu are nevoie de alte consumabile in afara de gelul pentru ecografie. Dispozitivul este compact, usor de utilizat si portabil.

Esti interesat de achizitionarea dispozitivului Sinus Ultra?

Completeaza formularul alaturat cu datele tale si te vom contacta in scurt timp.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image