Aparate Auditive

Atunci cand se diminueaza considerabil capacitatea auditiva, provocarile vietii se resimt din ce in ce mai mult, astfel ca vei simti aceste schimbari intr-un mod dramatic. Dar nu te ingrijora! Exista solutii!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

REXTON

De mai bine de 50 de ani, REXTON a lucrat cu cadrele medicale specializate in audiologie si protezare auditiva pentru a satisface nevoile specifice ale persoanelor cu pierderi de auz.

REXTON dezvolta o gama completa de solutii privind imbunatatirea stilului de viata pentru pacientii cu diferite grade de pierdere a auzului. Cuvintele noastre cheie sunt: valoare, inovatie, calitate si modul simplu si prietenos de utilizare a aparatelor auditive REXTON. In proiectarea aparatelor auditive, inginerii REXTON se preocupa sa raspunda nevoilor unice ale tuturor pacientilor.

Atunci cand au conceput aceste dispozitive, au gandit un aparat auditiv profesional la pret accesibil, deoarece expertii REXTON si-au dorit ca majoritatea pacientilor sa aiba acces, atat la servicii de calitate superioara, cat si dispozitive care sa raspunda asteptarilor.

Aparatele auditive Motion Core BAZEAZA-TE PE REXTON IN ORICE SITUATIE

Cu M-Core, auzi mereu ceea ce este important, in mod natural.

Pentru a putea fi mereu in siguranta, trebuie sa poti avea incredere in simturile tale – iar acest aspect dovedeste inca o data cat de important este auzul.
Ultima noastra generatie de aparate auditive foloseste tehnologia Motion Core si se remarca prin faptul ca ele pot recunoaste si pot adapta automat la mediul tau inconjurator.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/M-Core_SR_black_silver_charger_800x800.png

Produse reale, un serviciu real pentru oameni reali.

Sunt proiectate sa fie durabile, practice si usor de folosit. Astfel ca te poti baza pe Rexton in orice situatie.

Punem la dispozitia ta 3 tipuri de aparate auditive profesionale

Cu totii ne deosebim prin aspect, stil sau preferinte. Drept urmare, au fost concepute mai multe tipuri de dispozitive auditive, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a opta pentru cel care este perfect compatibil cu ceea ce iti doresti.

Acestea pot fi retroauriculare, intraauriculare, cat si reincarcabile, acoperindu-se astfel toate necesitatile pacientilor.

Aparate auditiveRetroauriculare

Acestea sunt preferatele celor mai multi pacienti, pentru ca sunt foarte usor de purtat, asigura un confort optim si sunt concepute in functie de cea mai inalta tehnologie.

Aceste aparate pot fi folosite si de cei cu hipoacuzie severa. Ele sunt este mici, elegante si in acelasi timp ofera un grad de discretie foarte inalt.

De asemenea, sunt compatibile si cu o serie de aplicatii si accesorii, astfel incat, tu sa te poti bucura de toate sunetele produse in mediul inconjurator.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/aparate-auditive-retroauriculare-produse.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-retroauricular-emerald-small.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-retroauricular-mosaic-small.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/aparate-auditive-intraarticulare-produse.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-intraauricular-sterling-small.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-intraauricular-inox-small.jpg

Aparate auditiveIntraauriculare

Se adreseaza, in general, pacientilor care isi doresc o discretie maxima si o experienta cat mai reala.

Aceste aparate auditive intraarticulare vor face ca tu sa poti percepe toate sunetele mult mai usor, chiar si in conditii dificile.

Au dimensiuni perfecte, iar tu vei putea detine controlul total asupra lor. In plus iti vor oferi o mai mare discretie atunci cand vei dori sa ajustezi anumite setari.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Aparate auditiveReincarcabile

Sunt solutia perfecta pentru cei mai activi pacienti, pentru ca in desfasurarea activitatilor sa nu existe impedimente.

Daca esti unul dintre oamenii activi care adora plimbarile lungi sau excursiile, atunci un astfel de dispozitiv este exact ceea ce iti lipseste.

Aceste aparate auditive reincarcabile asigura tot confortul, iar tu vei simti libertate chiar daca nu vei avea acces la o priza pentru a le reincarca.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/aparate-auditive-reincarcabile-produse.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/StellarM_8C_sandybrown-prev-small.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/reincarcabile-2-small.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/reincarcabile-1-small.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Aparat auditivPret

Aspectele ce tin de pretul unui aparat auditiv pot varia in functie de ce preferinte ai, deoarece exista o multitudine de aparate auditive, fiecare dintre acestea avand optiuni diferite.

Daca esti o persoana tanara sau daca, pur si simplu, nu-ti doresti ca aparatul pe care il porti sa fie observat cu mare usurinta de catre cei din jurul tau, atunci poti opta pentru un aparat auditiv invizibil la pret bun.

Nu lasa ca hipoacuzia sa-ti afecteze calitatea vietii! Daca iti doresti aparate auditive la preturi cu adevarat bune, care sa se incadreze in bugetul stabilit de tine sau pe care ti-l poti permite, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iti garantam ca eficienta acestora nu te va dezamagi si vei uita instant de toate dispozitivele neprofesionale care iti cauzau neplaceri.

Traieste viata cu aceeasi intensitate,
utilizand un aparat auditiv profesional!

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Sunteti interesat de achizitionarea unui aparat auditiv profesional?

Completati formularul alaturat cu datele dvs. si va vom contacta in scurt timp.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image