SERVICEAparate Auditive

Chiar daca aparatele auditive au fost concepute in asa fel incat sa functioneze pentru o perioada cat mai indelungata fara ca pacientul sa intampine neplaceri pe parcursul purtarii, ca in cazul oricaror dispozitive de acest gen, aparatul auditiv este predispus la defectiune.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Adesea aparatul auditiv se defecteaza din cauza ingrijirii necorespunzatoare a acestuia, purtarea in conditii de umiditate constanta si ridicata sau din cauza poluarii. Este posibil sa protejezi aparatul auditiv de acest lucru, indeplinind toate recomandarile audiologului si folosind mijloace suplimentare pentru ingrijirea aparatului auditiv.

Dar daca, cu toate acestea, aparatul auditiv, dintr-un motiv sau altul, refuza sa functioneze, il poti aduce intotdeauna la centrul WE SOUND, pentru a face o verificare completa a performantei sale si a-l returna pentru reparatii, daca este necesar.

 • Reteaua de centre auditive WE SOUND ofera pacientilor sai o gama completa de servicii post-vanzare pentru aparatul auditiv in perioada de garantie.
 • De asemenea, la WE SOUND este posibila repararea aparatelor auditive cu orice nivel de complexitate.
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/service-aparate-auditive-wesound-640x700.jpg

CALITATE ACREDITATALasa-ti aparatul auditiv pe mana profesionistilor

Un service de aparate auditive trebuie sa fi alegerea ta numarul 1 atunci cand intampini probleme.

Este important sa lasi aparatul pe mainile celor mai bun experti, iar in scurt timp tu sa te poti bucura din nou de ceea ce acesta ofera. In functie de tipul de defectiune care a fost identificata, trebuie sa stii ca dispozitivul tau va putea ramane in cadrul service-ului pe o perioada de cateva zile. Iar cand reparatiile acestuia se vor finaliza, vei fi anuntat negresit.

Un service de aparate auditive ar trebui frecventat macar o data la 3 luni, chiar daca nu ai intampinat nicio defectiune. Ca in cazul aparitiei primelor simptome ale bolilor, si in acest caz este mult mai usor de prevenit decat sa tratezi.

Pentru ca una dintre etapele acestui serviciu consta in inlocuirea unor piese, este important sa stii ca aceste piese vor fi de calitate superioara. Scopul este ca tu sa nu simti nicio diferenta, ci dimpotriva, experienta auditiva sa aiba exact aceeasi caracteristica.

In cadrul service-ului, nu se efectueaza doar reparatii, ci si calibrare, o etapa importanta pentru foarte multi dintre pacienti.

ETAPELE SERVICIULUI

Din momentul in care a fost identificata o defectiune, se recomanda a fi urmati toti pasii serviciului sau doar o parte dintre acestia.

 1. Inspectia aparatului auditiv: identificarea daunelor exterioare ale aparatului si a defectiunii acestuia.
 2. Diagnosticarea computerizata a setarilor aparatului auditiv: verificarea functionarii caracteristicilor tehnice ale dispozitivului prin echipamente specializate.
 3. Curatarea preventiva si uscarea aparatului auditiv pentru a se asigura ca aparatul este curat pentru utilizator si pentru echipamentul in sine.
 4. Ajustarea setarilor aparatului auditiv pentru client.

In cazul in care se constatata o defectiune, acesta este trimis pentru reparatii. Repararea consta in urmatoarele etape:

 1. Depistarea defectiunii aparatului auditiv.
 2. Identificarea si inlocuirea partilor defecte ale aparatului auditiv.
 3. Inlocuirea carcaselor aparatelor auditive intraauriculare (daca este necesar).
 4. Inlocuirea traseelor de sunet si a componentelor (daca este necesar).
 5. Ajustarea setarilor aparatului auditiv pentru client.

Esti interesat de service pentru aparatul auditiv?

Completeaza formularul alaturat cu datele tale si te vom contacta in scurt timp.

  bt_bb_section_top_section_coverage_image