Service

 

Aparatul auditiv, la fel ca orice alt dispozitiv electronic, este predispus la defecțiune.

Adesea aparatul auditiv se defecteaza datorită îngrijirii necorespunzătoare a acestuia, purtarea în condiții de umiditate constantă si ridicată sau datorită poluării. Este posibil să protejați aparatul auditiv de acest lucru, îndeplinind toate recomandările audiologului și folosind mijloace suplimentare pentru îngrijirea aparatului auditiv. Dar daca, cu toate acestea, aparatul auditiv dintr-un motiv sau altul refuză să funcționeze, îl puteți aduce întotdeauna la centrul WESOUND, pentru a face o verificare completă a performanței sale și a-l returna pentru reparații, dacă este necesar. Rețeaua de centre auditive WESOUND, oferă pacientilor săi o gamă completă de servicii post-vânzare pentru aparatul auditiv în perioada de garanție. De asemenea, la WESOUND, este posibilă repararea aparatelor auditive cu orice nivel de complexitate.

 

Etapele serviciului:

1) Inspecția aparatului auditiv: identificarea daunelor exterioare ale aparatului și a defectiunii acestuia.
2) Diagnosticarea computerizată a setărilor aparatului auditiv: verificarea funcționării caracteristicilor tehnice ale dispozitivului prin echipamente specializate.
3) Curățarea preventivă și uscarea aparatului auditiv pentru a se asigura că aparatul este curat pentru utilizator și pentru echipamentul în sine.
4) Ajustarea setărilor aparatului auditiv pentru client.
În cazul în care se constatata o defecțiune, acesta este trimis pentru reparații. Repararea constă în următoarele etape:
1) Depistarea defecțiunii aparatului auditiv.
2) Identificarea și înlocuirea părților defecte ale aparatului auditiv.
3) Înlocuirea carcaselor aparatelor auditive intraauriculare (dacă este necesar).
4) Înlocuirea traseelor de sunet și a componentelor (dacă este necesar).
5) ) Ajustarea setărilor aparatului auditiv pentru client.