Despre noi

WeSound este o companie cu capital romanesc care se ocupa de comercializarea si plasarea pe piata a dispozitivelor medicale
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2022/11/Alexandra-Parfeni.webp

Alexandra adoră să lucreze cu oamenii și să găsească cele mai potrivite soluții pentru ei; știe să asculte activ și să acționeze profesionist și responsabil în orice situație.

Capacitatea de analiză și sinteză, inteligența socială, flexibilitatea și capacitatea permentă de adecvare sunt doar câteva dintre calitățile pe care Alexandra le pune în slujba unei cariere în domeniul medical de peste 7 ani. Dorința de dezvoltare continuă, echilibrul și empatia sunt alte valori care îi ghidează atât activitatea profesională, cât și viața personală.

Alexandra Parfeni

Bioinginer medical
+40752267798
Absolventă a Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul UMF Iași și al unui master în același domeniu la Universitatea Politehnică București

Experienta in cifre

7+
Ani in audiometrie si protezare auditiva
7+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2022/11/Alexandra-Silaghi.webp

De atunci, zi de zi, Alexandra a dat dovada de rabdare si empatie pentru toti pacientii care i-au cerut ajutorul, punand suflet in orice experienta traita alaturi de acestia.

Pe Alexandra o gasiti in cabinetul din Cluj-Napoca.

Alexandra Silaghi

Tehnician acustician audioprotezist
+40742082417
Experienta Alexandrei in protezare auditiva si audiometrie incepe cu anul 2013, in urma obtinerii diplomei de Tehnician acustician audioprotezist.

Experienta in cifre

9+
Ani in audiometrie si protezare auditiva
9+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/wesound-sergiu-anton.jpg

Dupa un deceniu de explorare personala si profesionala, ani plini de experiente diverse in corporate si social dar, mai ales un deceniu de intersectii cu oamenii inspirationali si culturi diferite, lectii de viata si decizii curajoase, Sergiu s-a alaturat unui proiect ambitios.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani in protezarea auditiva cu implicare in activitati de voluntariat si de lucru in comunitati dezavantajate, Sergiu simte ca isi foloseste toata aceasta experienta in cel mai bun mod cu putinta in cadrul companiei. Pe Sergiu il gasiti in centrul WeSound din Campina.

Sergiu Anton

Audiolog Audioprotezist
CURSURI
Hansaton-Hamburg Germania
Unitron-Berna Elvetia
Microson-Barcelona Span
NUMAR TELEFON
+40734166818
Absolvent al Colegiului de Audiologie si Protezare Auditiva din cadrul UMF Carol Davila

Experienta in cifre

14+
Ani in audiometrie si protezare auditiva
15+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale

Valorile care il definesc sunt: invatarea continua, creativitatea, curajul, autonomia, libertatea, integritatea si increderea.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/wesound-radu-sotan.jpg

Ca Managing Partener al WeSound, Radu este un expert al pietei locale si regionale de dispozitive medicale si unul dintre cei mai apreciati oameni din domeniu.

Radu este un adevarat ambasador al culturii organizationale care se axeaza pe colaborare si conversatii de calitate, promovand leadershipul bazat pe valori, scopuri comune si puncte forte individuale.

Peste 170 de proiecte de marketing si evenimente implementate – experienta extinsa ca Project Manager.

Radu Sotan

Managing Partner and Procurement Manager
CURSURI
New Jersey USA-JNJ Ethicon
Elancour France-Covidien
Rotterdam Holland-Bard
- Absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii Romane-Americane
+40724544507
Absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii Romane-Americane

Experienta in cifre

14+
Ani in marketing si comunicare
12+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale
8+
Ani in dezvoltarea de strategii de business
9+
Ani in organizare de evenimente adresate echipelor sau clientilor
12+
Ani experienta in management de echipe si Client Service Director
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/11/wesound-florin.jpg

Florin, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul medical, are un nivel ridicat de energie si experienta de business. Perspectiva lui asupra dinamicii echipei si intelegerea motivatiei umane il determina sa ii ajute pe participanti sa se implice, sa-si sporesca gradul de constientizare asupra propriei persoane si sa se indrepte spre actiune.

Florin este Director Dezvoltare si lucreaza cu clientii si participantii globali ai WeSound pentru dezvoltarea si sustinerea companiei.

Peste 200 de proiecte de marketing si resurse umane implementate. Experienta extinsa ca Project Manager.

Florin Ghetu

Director Dezvoltare
CURSURI
New Jersey USA-JNJ Ethicon
Elancour France-Covidien
Rotterdam Holland-Bard
+40725469294
Absolvent al Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative

Experienta in cifre

16+
Ani in marketing si comunicare
12+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale
12+
Ani in resurse umane si evaluarea angajatilor
12+
Ani in management de echipe si Client Service Director
8+
Ani in dezvoltarea de strategii de business
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/wesound-roxana-boboc.jpg

Roxana este printre cei mai tineri membrii ai echipei WeSound. Optimismul si pozitivismul sunt trairi care o insotesc permanent in viata personala si in activitatea profesionala, facand-o sa fie o colega perseverenta si motivata. Pe Roxana o poti intalni la sediul WeSound – din Bucurestii Noi.

Roxana Boboc

Asistent Manager
  • Experienta in gestionare de baze de date, operator de date si help desk pe platforme de retail
  • Facultatea de Management si Contabilitate din cadrul USH Bucuresti
  • Experienta in field marketing si activari instore
  • Account Executive pentru companii din domeniile Retail, FMCG, IT&C si Servicii Profesionale
Absolvent al Facultatii de Management si Contabilitate din cadrul USH Bucuresti

Experienta in cifre

2+
Ani in marketing si organizare de evenimente
5+
Ani in social si digital media
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/Roxana-Boboc.jpg

Elena este colega noastra care ne-a cucerit cu rabdarea de care da dovada, chiar si atunci cand lucrurile devin apasatoare si stresante, dar si cu minutiozitatea si dexteritatea care o fac atat de priceputa in meseria sa, pe care o practica de peste 17 ani.

In prezent, Elena ocupa functia de Tehnician Acustician Audioprotezist in cadrul centrului WeSound Alba-Iulia si ii intampina cu rabdare pe toti cei care au nevoie de consilierea si sprijinul nostru.

Elena-Gabriela Vaida

Tehnician acustician Audioprotezist

Sunt sute de pacienti anual carora Elena le ofera consiliere si indrumare, in vederea gasirii unor solutii optime.

Absolventa a Scoalii Postliceale Sanitare si asistent medical generalist, cu specializare in audiometrie si protezare auditiva

Experienta in cifre

16+
Ani in audiometrie si protezare auditiva
16+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/wesound-bianca-adascalitei.jpg

Bianca da dovada de gandirea strategica a unui inginer si cauta mereu solutii inovatoare pentru a oferi experiente calitative celor care au nevoie de serviciile noastre. Pe Bianca o gasiti in cadrul centrului WeSound din Iasi.

Bianca Adascalitei

Bioinginer medical

Inca din 2015, Bianca a lucrat in domeniu, dobandind cunostinte care sa o claseze ca profesionist si membru de incredere al echipei noastre.

Absolventa a Facultatii de Bioinginerie Medicala, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi

Experienta in cifre

5+
Ani in audiometrie si protezare auditiva
5+
Ani in piata Dispozitivelor Medicale

Avand ca background studii economice si financiar-bancare, si o vasta experienta in Client Relashionship, Raluca s-a alaturat echipei Wesound in martie 2022, reusind sa aduca un suflu nou prin ideile sale inovative. Este responsabila cu crearea unei atmosfere prietenoase pentru pacientii care ne viziteaza in centrul de audiometrie si protezare auditiva din Bucuresti Victoriei, si nu numai, reusind sa stabileasca si sa mentina o colaborare frumoasa intre colectivul Wesound si pacientii din intreaga tara.

O persoana optimista, energica, empatica, si mereu cu zambetul pe buze – acestea sunt trasaturile colegei noastre, Raluca Oprea

Raluca Oprea

Manager Relatii Clienti
+40752204171
Absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane.

Experienta in cifre

5+
Ani in domeniul economic si financiar
14+
Ani in advertising
12+
Ani in client relationship

Experienta acumulata de Gabriel in coordonarea eficienta a unui colectiv numeros, precum si abilitatile sale digitale avansate, il recomanda drept un profesionist in echipa WeSound, aducand un salt calitativ major atat in management cat si in activitatile zilnice ale firmei noastre.

Implicat activ in toate strategiile de dezvoltare alaturi de conducerea firmei, Gabriel este omul pe care te poti baza in orice situatie, si mai ales in situatiile limita.

Gabriel Filipoiu

Director Operational
+40741268296
Absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti.

Experienta in cifre

8+
Ani in vanzari
12+
Ani management

2014

2014

Bazele proiectului WeSound

Fondatorii Florin Ghetu, cu experienta de 7 ani in piata Dispozitivelor Medicale din zona ORL , management si dezvoltare retea de centre, impreuna cu Sergiu Anton, audiolog, pun bazele proiectului WeSound.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2017

2017

Colaborarea cu Meril-India

Proiectul ia amploare si incepe colaborarea cu Meril-India, tot pe partea Dispozitivelor Medicale, din sfera ORL.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

2018

Radu Sotan – Expert al pietei nationale de dispozitive medicale

Capitalul uman WeSound a fost completat de Radu Sotan – expert al pietei nationale de dispozitive medicale si unul dintre cei mai buni oameni din domeniu.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

2018

Centru de audiometrie si protezare auditiva Campina

Este inaugurat primul centru de audiometrie si protezare auditiva din afara Bucurestiului, in Campina, judetul Prahova.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

2018

Primed Halberstad Medizintechink si Medtronic-USA

Incepe colaborarea cu Primed Halberstad Medizintechink si Medtronic-USA, importanti jucatori din sfera ORL (canule traheale) si chirurgie.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2019

2019

Colaborarea cu Sivantos Group

Incepe colaborarea cu Sivantos Group, ceea ce a insemnat aducerea in Romania, dupa aproape 10 ani, a prestigiosul brand de aparate auditive Rexton.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2020

2020

3 centre de audiometrie si protezare auditiva

Se deschid 3 centre de audiometrie si protezare auditiva: in Alba, Iasi si cel de-al doilea punct de lucru din zona Bucurestii Noi, Sectorul 1.

 

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2020

2020

Partener Amplisound

WeSound devine partener Amplisound, aducand in orasul Constanta toate brandurile de aparate si accesorii.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Misiune, viziune, valoriWeSound Misiune

Responsabilitatea noastra primara este sa oferim pacientilor nostri cele mai bune produse si servicii pentru a le imbunatati viata.

WeSound Viziune

La WeSound ne propunem sa avem performante pe termen lung prin integrarea sustenabilitatii in strategia noastra de business, lasand totodata o amprenta pozitiva asupra societatii si mediului inconjurator.

Grija fata de client si lumea in care traim

Suntem condusi de spiritul intens, competitiv al pietei, dar directionam acest spirit catre solutii benefice atat pentru compania noastra, cat si pentru persoanele ce o compun. Succesul nostru depinde de intelegerea deplina a clientilor, a partenerilor si a comunitatilor.

WeSound Valori

  • Valorile companieiWeSound sunt reflectate de munca pe care noi o depunem, de proiectele firmei, precum si de relatiile cu toti pacientii si partenerii nostri.
  • Calitatea – produselor si a serviciilor oferite.
  • Inovatia – am promovat intotdeauna cele mai noii tehnologii si producatorii inovativi, care pot iesi in evident pe o piata concurentiala.
  • Promptitudine – in toate serviciile catre clientii nostri.
  • Onestitate – credem in mentinerea unor relatii de durata cu pacientii si partenerii nostri.

Wesound Parteneri

Va prezentam o lista cu unii dintre cei mai imprtanti parteneri ai nostrii:

WeSound Certificate

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/03/certificate.png
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/03/certificate.png
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/03/certificate.png