Aparate Auditive Retroauriculare

Aceste dispozitive sunt preferate de catre majoritatea pacientilor, mai ales daca sunt la inceputul acestui drum. Au dimensiuni ceva mai mari decat cele intraauriculare, insa sunt mult mai usor de atasat. Asa ca, daca intampini dificultati in ceea ce priveste dexteritatea, acesta poate reprezenta solutia optima.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Exista doua astfel de modele care iti vor putea asigura o experienta auditiva incredibila. Acum ai posibilitatea de a opta pentru modelul Emerald 8C RIC sau Mosaic 8C BTE, acestea fiind confortabile si echipate cu MyCore.

Aceste aparate se adreseaza si gradului de hipoacuzie sever. Ele sunt mici, elegante si, in acelasi timp, ofera un grad de discretie inalt. De asemenea, sunt compatibile si cu o serie de aplicatii si accesorii, astfel incat, tu sa te poti bucura de toate sunetele produse in mediul inconjurator.

Aceste aparate auditive retroauriculare sunt dispozitive discrete, perfecte pentru tine!

Aparat auditv retroauricularM-Core R312

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/M-Core_R_312_silver_black-bg-v2.jpg

Utilizeaza baterie standard de 312 si este disponibil cu adaptor optional T-coil pentru un auz de incredere, acolo unde sistemele in bucla sunt disponibile.

Ai optiunea de a alege dintre 10 culori pentru a se potrivi stilului tau personal.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/M-Core_R_range_1600x1067.jpg

Aparat auditv retroauricularEmerald 8C RIC

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-retroauricular-emerald.jpg

Aparatele auditive Emerald sunt acum disponibile cu ajutorul tehnologiei MyCore. Familia Emerald este disponibila in trei variante: Emerald M, S si XS. Bucura-te de o experienta de auditie mai naturala ca niciodata cu aceste dispozitive discrete si bogate in caracteristici.

Familia Emerald este o alegere perfecta daca esti purtator nou sau cu experienta, aflat in cautarea unui aparat auditiv discret si convenabil, care sa te mentina conectat la tot ceea ce doresti sa auzi. Aparatul este mic, cu un design atragator, echipat cu tehnologie de ultima generatie. Acesta dovedeste ca un aparat auditiv de dimensiuni reduse poate compensa aproape toate tipurile de auz cu beneficii maxime.

Aparat auditv retroauricularMosaic 8C BTE

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-core-retroauricular-mosaic.jpg

Aparatele auditive Mosaic S si Mosaic M 6c vin echipate cu tehnologia MyCore.

La fel ca celelalte modele BTE, Mosaic S si Mosaic M ofera o combinatie versatila de solutii de amplificare pentru o gama larga de pierderi de auz, cu o varietate de caracteristici tehnologice moderne.

Cu Mosaic, obtii o experienta sonora naturala si un nivel ridicat de confort in purtare.

Dotat cu o carcasa robusta si confortabila, Mosaic S, M 6c BTE este potrivit pentru aproape toate cerintele si necesitatile de a oferi purtatorului o auditie cat mai confortabila.

Asigura confortul in auditia propriei voci. Functia My Voice recunoaste vocea purtatorului de aparate auditive si o proceseaza diferit fata de alte voci si sunete.

Caracteristici:

  • Functia My Voice
  • Conexiune directa cu telefoanele
  • Prelucrarea semnalului binaural
  • Se conecteaza usor cu smartphone-urile, TV si alte dispozitive
  • Aparatul auditiv poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii mobile

Esti interesat de achizitionarea unui aparat auditiv retroauricular?

Completeaza formularul alaturat cu datele tale si te vom contacta in scurt timp

    bt_bb_section_top_section_coverage_image