HomePolitica de confidentialitate

Bine ați venit pe site-ul www.wesound.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

SC WESOUND AMG SRL, denumită generic în cele ce în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.wesound.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum si Politica de confidențialitate si Termenii si condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate paginile din domeniul www.wesound.ro și pentru care SC WESOUND AMG SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul www.wesound.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site în cele ce urmează.

Licențe de utilizare

WESOUND va acorda o licență limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea WESOUND. Aceasta licență nu include:

 • Revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site, fără acordul WESOUND;
 • Utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.
 • WESOUND va acorda o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie WESOUND sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsă, greșită sau jignitoare.
 • Licența acordată nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii WESOUND fără acordul prealabil scris al SC WESOUND AMG SRL.
 • Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al WESOUND.

WESOUND nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la www.wesound.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC WESOUND AMG SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC WESOUND AMG SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC WESOUND AMG SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului. SC WESOUND AMG SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele probleme de compatibilitate ce pot să apară între limbajul de programare folosit în realizarea site-ului și browser-ul web folosit de către vizitator în momentul apariției erorii.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală ale WESOUND sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonati o altă persoană sau entitate. WESOUND își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați WESOUND și partenerilor/afiliaților săi licența/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toata lumea. Acordați dreptul WESOUND și partenerilor/afiliaților săi de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral WESOUND sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Cookie-uri

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

WESOUND AMG

 • RO33123255
 • J40/5279/2014
 • Punct de lucru : Bd. Iancu de Hunedoara nr. 25 bl. 2 ap. 90
 • e-mail victoriei@wesound.ro
 • Telefon : 031 425 2726

Sunteti interesat sa purtam o discutie?

Completati formularul alaturat cu datele dvs. si va vom contacta in scurt timp.

  bt_bb_section_top_section_coverage_image