Canule Traheale

Aceste canule traheale sunt descrise ca fiind tuburi care pot fi introduse in trahee, avand ca scop principal mentinerea si stabilirea unei cai respiratorii optime, astfel incat sa poata avea loc in conditii perfecte schimbul adecvat de oxigen si dioxid de carbon.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pentru ca fiecare pacient este unic si necesitatile sunt diverse, acestea sunt disponibile in dimensiuni diferite, iar aplicatiile pot fi specifice pentru fiecare caz. In schimb, tuburile endotraheale sunt introduse pe cale orotraheala sau nazotraheala.

Canulele traheale sunt destinate traheostomiilor si sunt, de fapt, tuburi curbate de metal sau plastic cu dimensiuni variabile. Acestea pot fi introduse intr-o stoma, ce este realizata in urma unei traheostomii.

La un moment bine stabilit de catre medicii specialisti, canula traheala va fi extrasa, asa ca, va trebui inlocuita cu un alt dispozitiv medical. Pentru a mentine permeabilitatea lumenului in cele mai bune conditii, va fi plasat in interiorul traheostomei un buton traheal, special conceput pentru aceste cazuri.

Odata ce au fost dezvoltate, aceste canule traheale de unica folosinta prezinta o utilitate mult mai buna in cadrul domeniului chirurgical, iar complicatiile postoperatorii vor fi mult diminuate.

Canule traheale potrivite pentru un act medical desavarsit.

WeSound ofera o gama generoasa de canule traheale si butoane fonatorii confectionate din materiale si forme diferite, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de o proteza corecta.

Casa de Asigurari deconteaza suma de 1852,76 lei, pentru 4 bucati canule traheale.

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/canule-traheale-2.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/canule-traheale-1.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/canule-traheale-3v3.jpg
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/canule-traheale-4.jpg

Aceste canule traheale sunt utilizate si pentru a furniza o concentratie mai mare de oxigen sau pentru administrarea altor gaze, cum sunt anumiti agenti anestezici volatili. In acelasi context, pot reprezenta o buna cale de a administra anumite medicamente.

Aceste canule se utilizeaza in sectia de ORL si sunt concepute atat pentru adulti, cat si pentru copii. Prin urmare, si dimensiunile sunt adaptate. Sunt mai multe tipuri de canule traheale, fiecare perfect adaptata tuturor nevoilor pe care le pot intampina pacientii.

Alege canula traheala de inalta calitate,
pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale!

Canule traheale

Canule traheale

Siliconate flexibile
Aici o mica descreire cu canulele traheale silicoante flexibile
Canule traheale

Canule traheale

Siliconate pentru buton fonator
Aici o mica descreire cu canulele traheale silicoante flexibile restul de caractere lorem ips
Canule traheale

Canule traheale

Siliconate pentru copii
Aici o mica descreire cu canulele traheale silicoante flexibile restul de caractere lorem ips

Esti interesat de achizitionarea de canule traheale?

Completeaza formularul alaturat cu datele tale si te vom contacta in scurt timp.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image