Aparate Auditive Reincarcabile

Daca esti unul dintre oamenii activi care adora plimbarile lungi sau excursiile, atunci un astfel de dispozitiv este exact ceea ce iti lipseste.
Solutia perfecta pentru tine este reprezentata de aparate auditive reincarcabile!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pentru ca preferintele noastre se deosebesc, au fost concepute mai multe modele de dispozitive auditive. Prin urmare, ai posibilitatea de a alege dintre 3 tipuri, fiecare avand un design modern, unic si cu o autonomie diferita.

In functie de activitatile pe care le desfasori, poti opta pentru StyleLine / StyLine BT, Stellar M 8C BTE si Stellar RIC 8C. Primul model are un caracter estetic unic, bi-color si o autonomie de pana la 19 ore.

Celelalte doua modele prezinta cateva caracteristici similare, atat in ceea ce priveste culoarea, cat si autonomia, aceasta fiind de pana la 24 de ore. De asemenea, toate aceste dispozitive prezinta o serie de optiuni care iti vor facilita experienta auditiva.

Aceste aparate auditive reincarcabile iti asigura tot confortul, iar tu vei simti libertate chiar daca nu vei avea acces la o priza.

Aparat auditv reincarcabilStyleLine / StyleLine BT

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/reincarcabile-1.jpg

Stilul tau de viata este activ, stilul personal este individual. Cu noul StyleLine by Rexton, te poti bucura de avantajele unei auditii mai bune, de alegerea unui design bi-color contemporan, dimensiuni mici si un caracter estetic unic. Cu noua varianta mobila, te vei bucura de pana la patru zile de mobilitate fara a mai fi nevoie de o priza.

Incarcarea simpla si flexibila a aparatelor auditive vine cu kitul mobil de incarcare. Acesta poate incarca de trei ori aparatele auditive fara a necesita conectarea la o sursa electrica. Aparatele auditive StyleLine se activeaza automat la scoaterea din incarcator.

Aparatele auditive StyleLine sunt dotate cu acumulatori pe baza de Li-Ion, asigurand o autonomie de pana la 19 ore.

Aparatele auditive StyleLine sunt concepute pentru un stil de viata activ, asigurand o mobilitate deplina.

Aparat auditv reincarcabilStellar M 8C BTE

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/StellarM_8C_sandybrown-prev.jpg

Este un aparat auditiv inteligent, reincarcabil, care dispune de conectivitate usoara (streaming direct).

Bateria aparatului auditiv Stellar M 8C BTE reincarcabil are o autonomie de 24 de ore. Stellar M 8C BTE are conectivitate directa (streaming audio) cu dispozitivele care au Bluetooth® si functia My Voice (pentru un sunet imbunatatit al propriei voci).

Incarcare aparatelor auditive este simpla si automata, fara contact. Acestea se pornesc automat la scoaterea din incarcator.

Aparat auditv reincarcabilM-CORE SR

https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/M-Core-SR-REXTON.png

Aparatele auditive M-CORE SR folosesc tehnologia Motion Core recunoscuta pentru faptul ca te ajuta sa auzi auzi mereu ceea ce este important pentru tine. Modelul premiat este practic si usor de folosit, iar caseta reincarcabila portabila ofera trei incarcari complete din mers. Astfel, te poti baza pe Rexton in orice situatie.

Model premiat, acum cu tehnologia Motion Core

  • Se adapteaza in mod automat la situatia ta
  • Design inovator care este practic si usor de folosit
  • Caseta portabila de incarcare cu trei incarcari complete

Aparatele auditive M-Core SR prezinta baterii Li-ion reincarcabile pentru energie hassle-free. Caseta reincarcabila portabila M-Core SR permite incarcari din mers, pentru pana la 4 zile de folosire – astfel ca te poti chiar bucura cu usurinta de o excursie relaxata la sfarsit de saptamana, fara a avea nevoie de priza de alimentare.

Incarcator mobil StyleLine
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/mycore-charger-800.png

Cu un sistem de incarcare wireless ultra-convenabil si o tehnologie avansata pe baza de Li-Ion, acest asistent discret, inovator impresioneaza prin designul sau elegant si compact. Cu acesta, purtatorii se pot bucura de pana la patru zile de auditie fara o sursa de alimentare suplimentara, cu un timp de functionare de pana la 19 ore, cu o singura incarcare completa. Daca este necesar, o incarcare rapida de 30 de minute ofera cinci ore de functionare. Kitul de incarcare se reincarca complet in trei ore.

Conexiune directa cu telefon, TV
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/streaming-icon-800.png

Pentru ca tehnologia a avansat si avem in jurul nostru diverse categorii de dispozitive, specialistii s-au gandit chiar si la acest aspect. Drept urmare, prin intermediul transmitatorului inteligent 2.4 si Smart Mic, vei avea acces imediat la TV sau alte dispozitive ce au incorporate Bluetooth.

Auditia propriei voci - My Voice
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/my-voice-800.png

Pentru purtatorii de aparate auditive este esentiala aceasta functie, pentru ca aceasta asigura tot confortul in auditia propriei voci. Aceasta iti va recunoaste vocea, iar tu vei putea face diferentierea dintre vocea celorlalti si a ta.

Caracteristici
  • Asigura o conexiune directa cu telefoanele;
  • Prelucrarea semnalului binaural;
  • Asigura o conectivitate facila cu smartphone-urile, TV-ul, cat si cu alte dispozitive;
  • Poti avea un bun control asupra acestuia prin diferitele aplicatii specifice.
Incarcatorul Smart Li-Ion
https://wesoundrof0e5d.zapwp.com/q:lossless/r:0/wp:1/w:1/u:https://wesound.ro/wp-content/uploads/2020/10/smart-lion-power-800.png

Aceste dispozitive prezinta o tehnologie de ultima generatie, iar asta se poate observa si in cadrul incarcarii. Acesta nu este prevazut cu contacte de incarcare, astfel ca procesul de incarcare este mult mai facil. In doar 4 ore de incarcare, aparatul auditiv este gata sa functioneze timp de 24 de ore la cel mai inalt nivel.

Are 4 optiuni pentru receptor, adresandu-se chiar si purtatorilor cu pierderi severe de auz.

Esti interesat de achizitionarea unui aparat auditiv reincarcabil?

Completeaza formularul alaturat cu datele tale si te vom contacta in scurt timp

    bt_bb_section_top_section_coverage_image